De woonwens van velen

Een instapklaar interieur

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En woonklaar is ook écht woonklaar. Alle wanden op elke verdieping worden airless wit gespoten, evenals de plafonds op de begane grond en eerste verdieping. Op de begane grond en de eerste verdieping wordt een pvc-vloer gelegd, op zolder ribtapijt en op de trappen vloerbedekking.

De badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Zelfs RVS-accessoires zijn bij oplevering aanwezig! Met een fraai wastafelmeubel, Villeroy & Boch sanitair en een glazen douchecabine is de badkamer klaar voor luxueus gebruik. Bovendien wordt de badkamer voorzien van vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor behaaglijke warmte.

Niet alleen de badkamer, maar ook de slaapkamers en de begane grond worden voorzien van vloerverwarming (met uitzondering van het toilet en de trapkast). Een aangenaam wooncomfort, ook daar staat MorgenWonen voor! De woningen worden daarnaast uitgerust met een luxe keuken met A-merk inbouwapparatuur, die in een hoekopstelling wordt geplaatst. Met vaatwasser, inductiekookplaat en RVS recirculatiekap.

In de achtertuin wordt tevens een zonneterras en een pad naar de berging aangelegd. Deze berging is ook al in uw achtertuin geplaatst. Zelfs de erafscheiding wordt al geplaatst met hedera beplanting én een dichte poort naar het achter- of naast gelegen pad.

Welke woning heeft jouw voorkeur?

Vandaag de sleutel

Morgen wonen!

De woningen van MorgenWonen worden woonklaar opgeleverd. En met woonklaar bedoelen we ook écht woonklaar. Zo worden alle wanden op elke etage evenals de plafonds op de begane grond en eerste verdieping 'airless' wit gespoten. En dat is nog niet alles! Van een schitterende pvc-vloer op de begane grond en de eerste verdieping en ribtapijt op de zolderverdieping tot vloerbedekking op alle trappen. Wauw!

Absolute A-kwaliteit

Smaakvol sanitair

Ook de badkamer en het toilet zijn van alle gemakken voorzien. Van een fraai wastafelmeubel en Villeroy & Boch sanitair tot een glazen douchecabine; zelfs aan stijlvolle rvs-accessoires hebben we gedacht! Deze zijn bij oplevering aanwezig! Bovendien wordt ook de badkamer voorzien van een comfortabele vloerverwarming, die samen met de elektrische designradiator zorgt voor een warm sfeertje.

*Getoonde afbeelding kan afwijken van het geleverde sanitair. Informeer bij het verkoopteam naar de exacte modellen.

Het hele jaar warme voetjes

Luxe vloerverwarming

Niet alleen de badkamer, maar ook de volledige begane grond worden én de eerste etage worden voorzien van vloerverwarming – met uitzondering van het toilet en de trapkast. Een aangenaam wooncomfort staat bij MorgenWonen in Morgenrood Vlijmen immers voorop!