Data om te noteren

Het verkoopproces

Kans maken op zo'n kersverse woning op MorgenWonen in Morgenrood? Hieronder vind je de voorlopige procedure van ons verkoopproces uitgelegd. We bevinden ons momenteel aan het begin van dit proces, waardoor jij nog alle kans maakt op zo'n instapklare woning. Let op: controleer goed in jouw persoonlijke profiel of al jouw gegevens correct zijn ingevuld en of je de vragenlijst volledig hebt ingevuld die klaar staat in je account. En heb je toch nog een prangende vraag? Neem dan contact op met AMB Makelaars.

Contact
Op 10 april 10.00 uur stipt starten we met de Pre-Sale van de 48 woningen in Morgenrood Vlijmen. Op dat moment verschijnen op deze plek alle verkoopdocumenten online en kun jij je oriƫnteren op de woning van jouw dromen. Vul de vragenlijst in en geef jouw favoriete bouwnummers aan ons door!
Op 28 april zal om 12.00 uur de Pre-Sale sluiten en zullen wij met ons verkoopteam aan de slag gaan met de toewijzing van de woningen. Iedereen die in de Pre-Sale fase zijn of haar voorkeuren heeft doorgegeven EN de vragenlijst volledig heeft ingevuld, krijgt voorrang bij de toewijzing. In de dagen na 28 april zullen we contact opnemen met de personen die een woning hebben toegewezen gekregen.