48 nul-op-de-meterwoningen in Geerpark, Vlijmen

Morgenrood

Alle woningen zijn verkocht!

Morgenrood is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen. In deze landelijke en energiezuinige wijk komen 48 nieuwbouw MorgenWonen woningen in de architectuurstijlen Oud- Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig. Morgenrood is een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of het park. De ontwikkeling en bouw van de 48 MorgenWonen woningen is een samenwerkingsverband tussen Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV uit Tilburg en VolkerWessels.

MorgenWonen is de nieuwe standaard van modern bouwen en wonen. De woningen worden in alle opzichten gebouwd met het oog op morgen: buitengewoon duurzaam en milieubewust. Een andere unieke eigenschap: MorgenWonen betekent ook dat u er morgen zó in kunt trekken.

EEN HEERLIJKE PLEK OM THUIS TE KOMEN EN ONTSPANNEN.

Geerpark Vlijmen

Vlakbij ’s-Hertogenbosch ligt aan de rand van Vlijmen het uitbreidingsgebied Geerpark. Vlijmen telt zo’n kleine 15.000 inwoners en behoort tot de gemeente Heusden. De uitbreidingswijk Geerpark ligt ten westen van Vlijmen en heeft een oppervlak van circa 45 ha groot.

Het gebied is begrensd door de Tuinbouwweg, de Priemsteeg, de Wolput, de Abt van Engelenlaan en de Mortelweg. Ten westen en ten noorden van Geerpark ligt open landelijk gebied. Aan de noordoostzijde ligt tussen Geerpark en de Priemsteeg een met houtwallen omzoomd complex met sportvelden. In de zuidoost hoek reikt het projectgebied tot aan de Priemsteeg met de bestaande bebouwing van Vlijmen. Hier is ruimte voor de natuur en biodiversiteit. De woningen zijn gebouwd met duurzame, eerlijke materialen.

De Woning

De tussen-, eindwoningen en twee-onder-één- kapwoningen hebben dezelfde indeling. De gebruiksoppervlakte van de woningen varieert van circa 118 m2 tot 130 m2. Elke woning heeft een berging van circa 6 m2. Een ruime entreehal geeft toegang tot de L-vormige woonkamer/keuken. Alle woningen beschikken over een berging in de achtertuin van circa 6 m2. Het dak van de woningen is aan de zonzijde bedekt met zonnepanelen. De andere zijde is bedekt met gebakken dakpannen.

Woonklaar

Normaal gesproken moet er na de oplevering van jouw kersverse interieur nog veel aan je nieuwe woning gebeuren voordat je er écht comfortabel kunt wonen. Bij MorgenWonen is dat anders; onze woningen worden namelijk zeer compleet opgeleverd. Zo heeft jouw woning een compleet ingerichte badkamer en een open keuken voorzien van luxe inbouwapparatuur. Maar er is meer! Want ook voor de stoffering en wit gespoten binnenwanden zorgen wij!

Duurzaam

Alle huizen van MorgenWonen in Vlijmen zijn gebouwd om milieubewust te wonen en zuinig om te gaan met energie. Zo zijn de woningen uitstekend geïsoleerd en zijn alle huizen vrij van een cv-ketel. Daarentegen zijn de woningen wél voorzien van een duurzame warmtepomp die warmte uit de buitenlucht haalt. Tel hier een heerlijke vloerverwarming bij op en je bent het hele jaar voorzien van een zeer fijn binnenklimaat. En dat allemaal op duurzame wijze!

Interactieve kavelkaart

Kies jouw favoriet!

En hier liggen de fantastische woningen van Morgenrood

Perfecte ligging!

Morgenrood is het nieuwste deel van de populaire nieuwbouwwijk Geerpark in Vlijmen. In deze landelijke en energiezuinige wijk komen 48 nieuwbouw MorgenWonen woningen in de architectuurstijlen Oud- Hollands en jaren 30, allemaal nul-op-de-meter dus heel energiezuinig.

Morgenrood is een plek waar je heerlijk landelijk woont aan de waterslinger of in een rustig hofje vlakbij het park. De ontwikkeling en bouw van de 48 MorgenWonen woningen is een samenwerkingsverband tussen Van de Ven Bouw en Ontwikkeling BV uit Tilburg en VolkerWessels.